Vi på Bålsta Snickerifabrik har utvecklat en specialkompetens inom planmöbeltillverkning i både små och stora serier. Vi arbetar med stora företag som kräver miljömärkning och kostnadseffektiv produktion, men också med arkitekter eller entreprenörer som behöver någon som hjälper till att ev. utveckla och producera sina projekt eller idéer

Historia

Vi har lång erfarenhet av snickeriproduktion, ända sedan Stefan Mugrauer 1966 övertog ett litet snickeri i Järfälla.  I början på 1970 talet flyttade han företaget till Bålsta vid Enköpingsvägen. I mitten på 2000 talet växte vi ur våra lokaler och sommaren 2008 gick flyttlasset till våra nuvarande lokaler på Industrivägen i Bålsta. Fastigheten är på 2500 m2. Gamla fabriken på totalt 1200 m2 som vi idag använder som lager.

Miljö

Vi lägger stort fokus på miljö. Vi har en modern fabrik med god arbetsmiljö och värmeåtervinning från utsug, kompressorer och vår uv- lackanläggning. I produktionen använder vi FSC- certifierad björkplywood och vår mdf board är svanenmärkt. Också flera av våra produkter är svanenmärkta.

Specialkompetens

Vi har specialiserat oss på planmöbeltillverkning och har moderna maskiner för såväl bearbetning som ytbehandling och montering av skivmaterial. Vi har bl.a. mångårig erfarenhet av utveckling och produktion av möbler och lekmöbler för skola, förskola och butiksinredning.

om1

om2

om3